Vijesti

13.11.2016. 11:04:16 - Libela

prijavi se, treniraj, pokaži kako igraju cure!

Ženski nogometni Zagreb 041

Trening ženske ekipe Zagreb 041

Trening ženske ekipe Zagreb 041 (Foto: Zagreb 041)

"Kako se naš klub bori protiv svih diskriminacija tako nam je i ideja o pokretanju ženske nogometne ekipe bila u planu od samog osnivanja. Potaknuti interesom nekolicine žena da igraju nogomet u našem klubu pokrenuli smo inicijativu za formiranjem ženske ekipe. Već samo jedan dan nakon prvog sastanka s potencijalnim igračicama desio se i prvi trening na kojem je bilo desetak igračica", piše na službenim stranicama nogometnog kluba Zagreb 041.

Za početak će se trenirati mali nogomet u dvorani, a treninge će voditi Helenna Hercigonja-Moulton. Ona je za U19 žensku reprezentaciju Hrvatske odigrala 40-ak utakmica i ima UEFA B licencu za treniranje. Osim što će vodi treninge omladinskih i ženskih selekcija u Zagrebu 041, igra i u prvoj slovenskoj nogometnoj ligi za klub Pomurje.

Sve koje žele trenirati nam se mogu javiti na email skolanogometa@nkzagreb041.hr ili preko Facebook stranice Zagreb 041.

"Nikakvo predznanje nije potrebno niti posebna oprema. Bilo kakve tenisice i malo dobre volje su sasvim dovoljne. Treninzi će se održavati u večernjim satima, a o terminima će se same igračice dogovarati", pozivaju nas.

Tagovi: helenna hercigonja-moulton, nogomet, nogometašice, nogometni klub zagreb 041, trening, zagreb 041, ženski nogomet

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM