Vijesti

29.04.2009. 14:40:53 (izvor: e-zadar)

52% žena na listi

S 52% žena na listi koalicija zadarskih ogranaka SDP-a i HNS-a danas je u hotelu Kolovare predstavila kandidate i kandidatkinje s lista za Gradsko vijeće Zadra i Skupštinu Zadarske županije.

Kao što je javnosti već poznato, nositeljica liste za GV Zadra, a ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu je Ingrid Antičević-Marinović, a druga na listi za Gradsko vijeće je predsjednica zadarskog HNS-a Vesna Sabolić. Danas su u kratkim crtama predstavljeni i ostali kandidati za dogradonačelnike Grada Zadar Miro Morović i Ivo Gregov.

Liste je predstavila Ingrid Antičević-Marinović naglasivši kako je riječ o ljudima koji su jamstvo socijal-demokracije.

"Na našim listama imamo zastupljene brojne skupine građana različitih zanimanja - od obrtnika pa sve do svjetski poznatih menadžera kao je Stanislav Antić. Međutim, ono što nas posebno veseli i na što smo ponosni jest da koalicija SDP-a i HNS-a ima ukupno 14 žena na izbornim listama", rekla je Ingrid Antičević-Marinović te dodala:

"Čvrsto sam uvjerena u izbornu pobjedu i od 17. svibnja sa svojim ću timom preuzeti vođenje Grada Zadra. Vrijeme je da Zadar postane socijalni grad, a ne nečija privatna firma", rekla je Antičević-Marinović.

Tagovi: ingrid antičević marinović, lokalni izbori, zadar

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM