Vijesti

03.08.2013. 08:19:01 - Libela

Razbijanje stereotipa

Dečki koji plešu u štiklama

Sjećate li se hitova nekada popularnog ženskog benda Spice Girls? Sada se pripremite za jednu potpuno novu izvedbu. Trojica muškaraca izvela su besprijekoran nastup na pariškim ulicama, ne samo podižući opće raspoloženje izvijajući svojim kukovima, već dokazujući da i muškarci mogu plesati u štiklama, navodi Policymic.

Koreografiju je osmislio 23-godišnji koreograf Yanis Marshall, jedan od najmlađih koreografa i plesnih pedagoga u Francuskoj. Yanis inače na svojim plesnim tečajevima podučava i kako plesati u štiklama.

U nastavku pogledajte kako Marshall i njegova dvojica prijatelja plešu po ulicama Pariza na  hitove Spice Girlsica. 

Tagovi: kultura, pariz, ples, spice girls, stereotipi, yanis marshall

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (2)

Stari komentari

те& #1088;в&# 1077;т о:
јебо им пас матер
03.08.2013. 14:05
zlatan:
Gospon primitivac, zašto ta psovka jebo im pas mater? Kao što vidite znam ćirilicu, dovoljno sam star da je znam. Očito ste ljubomorni na ove dečke jer imaju gipka i lijepa tijela, odlično plešu. A da Vi možda nemate trbušinu? Kao svinja? Šta vježbate? Nemojte piti pivo, vježbajte. Ako nista za ples vježbajte hodanje po konopu. Pogledajte na You tubeu, upišite SLACKLINE, tamo ćete naći snimke i upute kako vježbati. Ili hajdete vježbati na trapez. Postoji li to u Vašem selu? Ako je onaj Amerikanac iz New Yorka mogao svladati trapez u 61-oj godini, možete i Vi. Ili onaj Indijac, Sikh iz Panđaba, trče maraton u stodrugoj godini. Zove se Fauja Singh (izgovarati Fauđa Singh). Da li i za njih kažete, jebo im pas mater? kao za ove rasplesane dečke?
04.08.2013. 16:30

Iz drugih medija

AEM