Vijesti

06.04.2009. 13:35:37

Mirjana Oštrec za gradonačelnicu Sv. Ivana Zeline

Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) potpisale su koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Svetom Ivanu Zelini i predstavile zajedničku kandidatkinju za gradonačelnicu Mirjanu Oštrec te za zamjenike Slavka Goričkog i Šteficu Kamenarić - Filipović, sve iz HSS-a.


"Želimo da grad Sveti Ivan Zelina bude prepoznat kao moderna oaza mira smještena nadomak metropole. Vođena učinkovitom i otvorenom javnom upravom koja konkretnim mjerama potiče mlade na obrazovanje, poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike na kreativnost i izvrsnost u radu, Zelina i njena okolica postat će kraj u kojem je poželjno živjeti i stvarati ", naglasila je kandidatkinja za gradonačelnicu, mlada magistra agronomije Mirjana Oštrec.

"Izgradit ćemo ceste do svih naših naselja i osigurati priključak na vodu za sva zelinska kućanstva. Decentralizacijom sredstava gradskog proračuna, ojačat ćemo i ulogu mjesnih odbora koji najbolje znaju kako raspodijeliti novac i što je najpotrebnije napraviti u njihovu naselju ", rekla je. Iznijela je i mjere kojima bi potaknula gospodarstvo, poljoprivredu i turizam u Zelini, pri čemu je apostrofirala revitalizaciju športsko - rekreativnog vodenog kompleksa na bivšim bazenima.

Tagovi: hss, lokalni izbori, mirjana oštrec

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (1)

Stari komentari

Ino :
BILA BI TO DOBRA KOMBINACIJA,
SAMO DA MEĐU NJIMA NIJE KANDIDATKINJA ZA
DOGRADONAČELNICU, NAVODNO ZVANA,
" mrs. 10/% ."
10.04.2009. 17:25

Iz drugih medija

AEM