Vijesti

18.02.2009. 11:09:07 - T.B.

Branka Juričev-Martinčev ide po novi mandat

Prema dostupnim informacijama aktualna gradonačelnica Vodica Branka Juričev-Martinčev ide po novi mandat.

Branka Juričev-Martinčev je ekonomistica po zanimanju. U radnome vijeku, među ostalim, bila je šefica poslovnice Jadrantoursa u Vodicama i inspektorica u Državnome inspektoratu za turizam u Šibeniku. Članica je Hrvatske demokratske zajednice. Trenutno je imenovana povjerenicom gradske organizacije HDZ-a Vodice, čime je prema pisanju Slobodne Dalmacije razriješen višemjesečni sukob unutar te organizacije.

Inače, Šibensko-kninska županija je županija s najvećim brojem gradonačelnica u Hrvatskoj. Gradonačelnice uz Vodice imaju i Knin (gradonačelnica Josipa Rimac) i Šibenik (Nedjeljka Klarić).

Tagovi: branka juričev-martinčev, hdz, lokalni izbori

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (1)

Stari komentari

:
Mislim da uz dužno poštovanje nekim osobama nebi trebalo biti mjesto na ovim stranicama.
Gđa. Branka je uz sve ovo uspijela i prikriti financijske malverzacije u gradskom proračunu u visini 20 milijuna kuna a direktno se to odnosi na potpisivanje ugovora bez javnih natjećaja, te osobno bogačenje njene obitelji na račun poreznih obveznika.
nasilni cin postavljanja Gospođe Branke na ćelo gradske organizacije nije unutar stranačka borba pošto mladjahna gradonačelnica nije na unutarstranačkim glasovanjima nikada dobila više od pet posto glasova članstva. već borba za prikrivanje organiziranog kriminala i korupcije!

sa dužnim poštovanjem morao sam ipak komentirati ovu vašu nepotpunu vijest!
23.02.2009. 11:11

Iz drugih medija

AEM