Članci s tagom: zadar

 • Kako izgledaju stranačke liste II.dio

  Kako izgledaju stranačke liste II.dio

  Na listi koalicije HDZ-HSP-HSLS-HSU-HSS za Gradsko vijeće Zadar samo je 26% žena ( od 27 kandidata sedam mjesta zauzimaju žene ),dok ih je na listi za Županijsku (...)

 • Na listi SDP-a i HNS-a 50% žena

  Na listi SDP-a i HNS-a 50% žena

  Listu s kandidatima za predstojeće lokalne izbore koalicijski partneri na županijskoj razini SDP-HNS te na gradskoj SDP-HNS-SHUS predali su sinoć u Zadru.

 • Pionirka zadarske kirurgije

  Pionirka zadarske kirurgije

  Ambicioznoj i uspješnoj liječnici Nataliji Lučev oduvijek je smetalo što je medicina kod nas vrlo statusno obilježena i svim mladim ljudima poručuje da je uspjela, iako joj roditelji nisu liječnici, nego konobar i švelja. 38-godišnja Riječanka, naime, nedavno se javila na natječaj zadarske Opće bolnice koja je tražila kirurga. Primili su je, i Natalija je, ni ne razmišljajući, postala prva žena kirurg u Zadru, u bolnici koja postoji 120 godina.

 • Ingrid Antičević Marinović za gradonačelnicu Zadra

  Ingrid Antičević Marinović za gradonačelnicu Zadra

  Ingrid Antičević Marinović, kandidatkinja je za gradonačelnicu Zadra na lokalnim izborima. Dugogodišnja odvjetnica, saborska zastupnica SDP-a, bila je predsjednica (...)

 • Lada Šokota nova ekonomska stručnjakinja HNS-a Zadar

  Lada Šokota nova ekonomska stručnjakinja HNS-a Zadar

  GO Hrvatske narodne stranke - Liberalni demokrati održao je konferenciju za novinare na kojoj je predsjednica zadarskog HNS-a, Vesna Sabolić, predstavila višegodišnju suradnicu stranke, a od nedavno i članicu, ekonomsku stručnjakinju Ladu Šokotu. 

<< < 1 2 3 4 5

Iz drugih medija

AEM