Članci s tagom: volonterizam

 • Aktivizam: Kako viši ciljevi mogu dovoditi do sagorijevanja?

  Aktivizam: Kako viši ciljevi mogu dovoditi do sagorijevanja?

  Dolaskom u Mrežu mladih Hrvatske, ali i upoznavanjem novog kruga ljudi, kroz zadnjih sam godinu dana došla u izravan doticaj s aktivizmom kojeg sam do tada pratila (...)

 • Više od 10.000 volontera i volonterki!

  Više od 10.000 volontera i volonterki!

  Nakon pet godina rada online baze Volonterskog centra Zagreb, 2014. godina započela je u velikom stilu - 6. siječnja registrirana je 10.000 osoba koja je kreirala (...)

 • U volontiranju je ljepota

  U volontiranju je ljepota

  Šetajući Dolcem, prijatelj s joge koji obožava tržnice, vrlo jednostavno dočarao mi je svoju strast prema lutanju štandovima tražeći savršeni patliđan: "To ti je kao (...)

 • Oscar za predanost na Plavom telefonu

  Oscar za predanost na Plavom telefonu

  Maja Sekulić, 50-godišnja Zagrepčanka, dobitnica je prvog Volonterskog Oskara, nagrade za zagrebačkog volontera/ku godine koja je jučer, u sklopu 1. Volonterskih susreta - "Sve boje volontiranja", svečano dodijeljena u Muzeju Mimara. Svojim je predanim radom u udruzi Plavi telefon, ističu organizatori, Maja Sekulić to svakako zaslužila.

 • IWPS traži volonterke

  IWPS traži volonterke

  IWPS - Palestina trenutno poziva žene da se prijave za sudjelovanje u timu volonterki koje rade na promoviranju ljudskih prava. Prednost imaju žene koje se mogu obvezati na duži rok ostanka u Palestini (jedan do tri mjeseca). Rok za prijave je 30.09.09. Sve zainteresirane osobe neka se jave na iwpstraining@yahoo.com radi više informacija i obrasca za prijavu.

Iz drugih medija

AEM