Članci s tagom: samohrani-roditelji

 • Dvostruki standardi o samohranim roditeljima

  Dvostruki standardi o samohranim roditeljima

  Nedavno sam sa susjedom tračala zajedničkog prijatelja čija se supruga odselila, ostavivši ga samog s dvoje djece (stari 2 i 4 godine). "On je zaista sjajan", rekla (...)

 • 'Financije su se pogoršale u posljednjih godinu dana'

  'Financije su se pogoršale u posljednjih godinu dana'

  Samohrani roditelji pogođeni su porastom troškova života i stagniranjem rasta plaća, pokazalo je to istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji .

 • 'Gospođa Markić je pokazala da joj do dobrobiti obitelji najmanje stalo'

  'Gospođa Markić je pokazala da joj do dobrobiti obitelji najmanje stalo'

  Udruga Roda – Roditelji u akciji užasnuta je posljednjim u nizu nastupa Željke Markić , ovoga puta u emisiji Veto na Jakuba TV-u.

 • Priča iz Hrvatske: Život samohrane majke

  Priča iz Hrvatske: Život samohrane majke

  Hoće li samohrana majka dvoje djece i s trećim na putu završiti na cesti? Nekom će to možda zazvučati kao pretjerana patetika na tragu Dickensovih romana. No, nije riječ o Londonu u 19. stoljeća, nego o Zagrebu u 21. stoljeću. U tom Zagrebu njena osmogodišnja kći neće moći dobiti knjižicu na kraju školske godine jer mama nije platila užinu proteklih četiri mjeseca.

 • U Istri 12% samohranih majki s djecom

  U Istri 12% samohranih majki s djecom

  Novoosnovana Udruga samohranih roditelja Istarske županije, na čelu s Natašom Ilić, ovih je dana i formalno počela djelovati. Prva je to takva udruga na ovom području, trenutno broji 30-ak članova, a s obzirom na to da još nije dobila svoj prostor, zasad djeluje u prostoru Mjesnog odbora Stari grad. Stručna voditeljica udruge je Elena Roce, a dopredsjednik Tomislav Božac.

Iz drugih medija

AEM