Članci s tagom: roditeljstvo

 • Daj, jebote, spavaj!

  Daj, jebote, spavaj!

  Trenuci prije spavanja obično se prikazuju u vrlo idiličnom svjetlu: nasmijano djetešce zašuškano u krevetcu očarano sluša priču ili pjesmu koju mu čita / priča / (...)

 • Jesam li dovoljno mama?

  Jesam li dovoljno mama?

  Jesam li dovoljno mama? Pitanje "Jeste li dovoljno mama?" postavljeno je na nedavnoj naslovnici magazina Time. Koji je, slučajno ili ne, svjetlost iz (...)

 • Nezaposlene majke tužnije i depresivnije od zaposlenih

  Nezaposlene majke tužnije i depresivnije od zaposlenih

  Nezaposlenim majkama s malom djecom češće je dijagnosticirana depresija negoli zaposlenim majkama, te češće osjećaju tugu ili ljutnju, pokazalo je nedavno istraživanje (...)

 • Javno raspravljam o Zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji

  Javno raspravljam o Zakonu o medicinski potpomognutoj oplodnji

  Sadašnja koalicijska vlada, predvođena SDP-om, u Sabor je prije nekoliko dana uputila novi prijedlog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji.

 • Kako to misliš, ne želiš djecu?!

  Kako to misliš, ne želiš djecu?!

  Cameron Diaz priznaje da joj ne smeta to što nije majka. No malo je onih (bilo žena, bilo muškaraca), koji će podržati takav stav. Cameron Diaz mi je (...)

 • Samci

  Samci

  Prema prijedlogu izmijenjenog zakona o oporezivanju dohotka , samci će plaćati veće izdatke pa će im se zbog takve izmjene zakona smanjiti plaće.

 • Za sve su krive mame ili je nešto i u svijetu u kojem živimo?

  Za sve su krive mame ili je nešto i u svijetu u kojem živimo?

  Prije nekoliko dana na jednom se našem portalu našla vijest o tome kako je "nova studija pokazala da će djeca koja u prve tri godine života imaju slabiji odnos s (...)

 • E, sad si tek prava mama!

  E, sad si tek prava mama!

  Da krenemo od početka, da se predstavim. Imam 31 godinu, mama sam 10,5 mjesečnog sinčića, zaposlena na neodređeno kod istog poslodavca skoro pa 3 godine i (...)

 • RUŽIČASTO JE ZA CURICE, A PLAVO ZA DEČKE....

  RUŽIČASTO JE ZA CURICE, A PLAVO ZA DEČKE....

  S obzirom da sam nedavno i sama postala mama susrela sam se sa ovakvim komentarima, ponajviše od strane starijih ljudi iz okoline. U njihovoj svijesti i odgoju još (...)

 • Ministar Milinović ne poznaje zakone!

  Ministar Milinović ne poznaje zakone!

  Donosimo reakciju Udruge Roda na izjave Ministra zdravstva Darka Milinovića da je porođaj kod kuće "nadrilijecnistvo" te da za njega odgovaraju majka i primalja. "Očito je da ministar Milinović nije dobro upoznat s hrvatskim zakonima. Naime, u hrvatskom zakonodavstvu ne postoje propisi koji bi kućni porod izrijekom zabranjivali - tako nešto bi značilo direktno kršenje ljudskih prava."

<< < 4 5 6 7 8 > >>

Iz drugih medija

AEM