Članci s tagom: politicarke

 • Jeste li vidjeli fotke golog ministra?

  Piše: Kristina Ikić Baniček Danas nije bio dobar dan za 37-godišnju Elisabeth Wang. Ova istaknuta zastupnica Narodne stranke prava (People's (...)

 • Iz rada stranačkih ženskih organizacija

  Iz rada stranačkih ženskih organizacija

  Donosimo vijesti iz rada Foruma žena SDP-a i Zajednce žena HDZ-a "Katarina Zrinska" Primorsko-goranske županije.

 • Rodna ravnopravnost na ljevici

  Uobičajeno je vjerovanje da su laburističke, socijalističke i socijaldemokratske političke stranke i njihove ženske organizacije vodeće političke opcije u naporima za (...)

 • U Primorsko-goranskoj županiji za sada 5 kandidatkinja

  Sonja Cuculić-Brozović bila je u početku devedesetih prva i jedina gradonačelnica u Primorsko-goranskoj županiji, a prema dostupnim podacima, Kastav je prvi u (...)

 • Poznato sve više kandidatkinja

  Od jeseni političke stranke na kapaljku izlaze u javnost s kandidaturama za gradonačelnike/ce, načelnike/ce i župane/ice. Uz kandidatkinje koje smo već navele u (...)

 • Nataša Poparić za gradonačelnicu Sinja

  Nataša Poparić za gradonačelnicu Sinja

  Kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Sinja, na predstojećim lokalnim izborima, bit će Nataša Poparić. Nataša Poparić je kazala kako je njena kandidatura za (...)

 • U Saboru najaktivnija Ingrid Antičević-Marinović

  Saborski zastupnici i zastupnice u sabornici su lani govorili ukupno 6453 puta, a nakon 1062 pojedinačne rasprave, najviše je ispravaka netočnih navoda, za koje su se zastupnici javili 1393 puta, objavio je Sabor na svojoj internetskoj stranici. Najaktivnija tijekom sedam prošlogodišnih zasjedanja bila je SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević-Marinović, koja je govorila 228 puta, najviše u pojedinačnoj raspravi (56).

 • Zagorska Županica ostala bez stranačke podrške

  Aktualna Županica Krapinsko-zagorske županije Sonja Borovčak (SDP) nije dobila podršku stranke za kandidaturu na izborima u svibnju. Zagorska organizacija SDP-a (...)

 • Radionica o vještinama medijske prezentacije u Puli

  Radionica o vještinama medijske prezentacije u Puli

  Kako dati izjavu pred TV-kamerama, sročiti poziv na konferenciju za novinare, kako novinare zainteresirati da objave priopćenje te koje su najčešće greške u obraćanju medijima bile su glavne teme radionice održane u Puli, a na kojoj su prisustvovale žene iz političkog, gospodarskog i znanstvenog života Istre.

<< < 1 2 3

Iz drugih medija

AEM