Članci s tagom: otvoreno

 • 'Dosta je uskrate skrbi - ne takozvanom prizivu savjesti'

  'Dosta je uskrate skrbi - ne takozvanom prizivu savjesti'

  Članica Platforme za reproduktivna prava Paula Zore gostovala je jučer u Otvorenom. Ukazala je da prevladavajući broj onih koji odbijaju raditi pobačaje (...)

 • 'Audiovizualne umjetnosti mogu doprinijeti ekonomiji u Hrvatskoj'

  'Audiovizualne umjetnosti mogu doprinijeti ekonomiji u Hrvatskoj'

  Projekcijom animiranog filma iz Velikog natjecanja Ernest i Celestine u utorak u 20 sati u kinu Europa otvoren je Svjetski festival animiranog filma- (...)

 • Homofobija u "Otvorenom"-otvorena homofobija

  Homofobija u "Otvorenom"-otvorena homofobija

  Hrvatski odgojno obrazovni i antihomofobni spot 'Fuck you' prikazan je u četvrtak navečer konačno i na nacionalnoj televiziji. Dogodilo se to u 'Otvorenom' Hloverke Novak Srzić, posvećenom ustavnim promjenama kojim bi se ustavna jednakost jamčila i osobama istospolne orijentacije. Tako se - s tri dana zakašnjenja - i javna televizija uključila u proslavu Svjetskog dana borbe protiv homofobije. Dugine boje branili su šefica Kontre Sanja Juras i capo di Zagreb Pride Franko Dota, a suprostavili su im se GROZD-ovac Ladislav Iličić i kolumnist 'Glasa Slavonije' Ivica Šola.

 • Dijana Čuljak Šelebaj strikes again

  Piše: Tajana Broz Nakon što je uredila i odvodila katastrofalno Otvoreno na temu zastupljenosti žena u politici, Dijana Čuljak Šelebaj proslavila se novim (...)

Iz drugih medija

AEM