Članci s tagom: neprofitni-mediji

 • 'Libela će stajati na pravoj strani povijesti'

  'Libela će stajati na pravoj strani povijesti'

  Već neko vrijeme raspravljamo da bi trebalo nadopuniti informacije o Libeli. Najčešće naše čitateljice i čitatelji u impresumu nailaze na šturu rečenicu: " Libela (...)

 • Marija Ćaćić: 'Teško je i gotovo neizvedivo ZAREZ no svejedno ćemo pokušati'

  Marija Ćaćić: 'Teško je i gotovo neizvedivo ZAREZ no svejedno ćemo pokušati'

  Nakon što je uredništvo Zareza objavilo tekst ' Sretan beskraj ', njegovi vjerni čitatelji/ce su se ponovno zabrinuli za budućnost ovog iznimno bitnog (...)

 • 'Ako želite pisati o važnim stvarima, volonterski rad je neminovan'

  'Ako želite pisati o važnim stvarima, volonterski rad je neminovan'

  Slobodanka Dekić urednica je portala diskriminacija.ba te radi na edukativnom programu Mediacentra Sarajevo . Aktivna je na području LGBTIQ i (...)

 • Jedno sadržajno putovanje

  Jedno sadržajno putovanje

  Nakon prošlogodišnjeg slavljenja ženske snage putem superheroina, Vox Feminae festival svoje sedmo izdanje posvećuje mučenicama. Festival će biti održan od 14. (...)

 • Mediji otkrili ljudska prava!

  Mediji otkrili ljudska prava!

  Na Dan ljudskih prava, 10.prosinca, predstavljena je publikacija Putokazi prema slobodnim i odgovornim medijima u Kući ljudskih prava.

 • Novi izazovi i ograničenja novinarstva

  Novi izazovi i ograničenja novinarstva

  Svake godine Mreža kuća ljudskih prava organizira Regionalni sastanak branitelja i braniteljica ljudskih prava. Tako je ove godine Kuća ljudskih prava u (...)

 • Žene i online neprofitni mediji

  Žene i online neprofitni mediji

  Cunterview je pozvao Rode, Rozekoze i Libelu na dijalogiziranje o pitanjima koja se tiču organizacije i plasiranja informacija koje su bitne za bolje funkcioniranje žena i civilnog društva u Hrvatskoj. Na početku smo govorile o prednostima rodno senzibliziranih medija u odnosu na mainstream medije koji ne obraćaju dovoljno pažnje na sadržaje koje nude javnosti. Istaknule smo kako medijski projekti koji računaju s drugačijim sadržajima dozvoljavaju ženama razmjenu ideja i informacija koje se ne temelje na općim mjestima i uvriježenim idejama o tome što žene danas zanima.

<< < 1 2 3

Iz drugih medija

AEM