Članci s tagom: merlinka

 • Sedma Merlinka u Sarajevu!

  Sedma Merlinka u Sarajevu!

  Sarajevski otvoreni centar od 7. do 9. veljače organizira sedmi Međunarodni festival queer filma "Merlinka" u Sarajevu. Uz Sarajevo, festival se već deset godina (...)

 • Natječaj za plakat: Usprkos svemu

  Natječaj za plakat: Usprkos svemu

  Deseti Međunarodni festival queer filma "Merlinka" održava se od 6. do 12. prosinca 2018. godine u Domu omladine Beograda i Dvorani Kulturnog centra Beograda.

 • 'Umjetnost ne može spasiti svijet, ali može pokazati moguće svjetove'

  'Umjetnost ne može spasiti svijet, ali može pokazati moguće svjetove'

  Obje večeri festivala Merlinka će pred sarajevskom publikom prvi put nastupiti Cabaret Tiffany iz Slovenije koji svojim performansima ispituje mogućnosti roda, spola i (...)

 • Merlinka šesti put u Sarajevu!

  Merlinka šesti put u Sarajevu!

  Sarajevski otvoreni centar 26. i 27. siječnja po šesti put u Sarajevu, u Art Kinu Kriterion, organizira Međunarodni festival queer filma Merlinka , koji se već (...)

 • 'Merlinka je festival slobode queer osoba'

  'Merlinka je festival slobode queer osoba'

  Završena je peta Merlinka, a dok već odbrojavamo do januara 2018. godine, u isto vrijeme sumiramo utiske i shvaćamo da je Merlinka postala važan događaj za LGBTI osobe (...)

 • Mjesec dana do početka Merlinka filmski festival

  Mjesec dana do početka Merlinka filmski festival

  Od 8. do 14. decembra u Velikoj sali Doma omladine Beograda održaće se osmi filmski festival Merlinka. Za sedam dana trajanja festivala biće prikazano 56 filmova, (...)

 • Merlinka festival 2014

  Merlinka festival 2014

  U Domu omladine Beograda sinoć je započeo šesti Međunarodni festival LGBT filma "Merlinka " . Do 16. prosinca, do kada traje festival, gledatelji će moći (...)

 • Oštra osuda predstavnika javnog života

  Oštra osuda predstavnika javnog života

  Festival queer filma Merlinka koji se održava u prostorijama kina Kriterion u Sarajevu u petak 1. veljače 2014. prekinut je nasilnim upadom maskiranih retarda, (...)

Iz drugih medija

AEM