Članci s tagom: lokalni-izbori

 • Prvih pet godina premlade, a idućih pet - prestare

  Prvih pet godina premlade, a idućih pet - prestare

  - Prvih pet godina u politici za ženu kažu da je mlada i neiskusna, a drugih pet da je stara i istrošena. To je jedan od izgovora koji muškarci koriste za nekandidiranje žena na stranačkim listama - rekla je Željka Antunović, potpredsjednica Hrvatskog sabora na tematskoj sjednici Odbora za ravnopravnost spolova o zastupljenosti žena na predstojećim lokalnim izborima.

 • I Vilmica Kapac po novi mandat?

  Pregradska gradonačelnica Vilmica Kapac (HDZ) po svemu će sudeći biti kandidatkinja za gradonačelnicu i na lokalnim izborima u svibnju. Kapac je magistrica pedagogije (...)

 • Tematski portal lokalniizbori.com

  Pokrenuta je blog stranica lokalniizbori.com.

  Radi se o tematskom portalu koji donosi novosti, istraživanja, stručne i znanstvene tekstove o lokalnim izborima, fenomenu personalizacije izbora, izbornim kampanjama i sličnim temama.

 • Glas naroda: Andrea Zlatar Violić za gradonačelnicu Zagreba

  Glas naroda: Andrea Zlatar Violić za gradonačelnicu Zagreba

  Uz kandidature za Predsjednicu, dobile smo i jednu kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba. Obzirom da se HNS-ov Čačić još uvijek nećka jer mu ankete nisu sklone, predstavljamo HNS-ovu alternativu: Andreu Zlatar Violić.

 • Branka Juričev-Martinčev ide po novi mandat

  Prema dostupnim informacijama aktualna gradonačelnica Vodica Branka Juričev-Martinčev ide po novi mandat. Branka Juričev-Martinčev je ekonomistica po (...)

 • Dunja Mihelec-Buljević kandidatkinja za načelnicu Omišlja

  Dunja Mihelec-Buljević kandidatkinja za načelnicu Omišlja

  Vodstva omišaljskih organizacija HNS-a i SDP-a, stavljanjem potpisa na sporazum o zajedničkom nastupu na skorašnjim lokalnim izborima okrunila su višemjesečne (...)

 • Sandra Vukić po novi mandat u općini Vrsi

  Sandra Vukić po novi mandat u općini Vrsi

  Sandra Vukić biti će HDZ-ova kandidatkinja za načelnicu općine Vrsi u Zadarskoj županiji i ujedno prema trenutno dostupnim informacijama jedina žena kandidatkinja (...)

 • Alenka Košiša Čičin-Šain HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba?

  Alenka Košiša Čičin-Šain HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba?

  Radimir Čačić odustao je od kandidature za mjesto zagrebačkoga gradonačelnika i umjesto njega zagrebački HNS na lokalnim izborima 17. svibnja ove godine predstavljat (...)

 • Jesi na fejsbuku?

  Generalno gledajući, od prošlih lokalnih izbora do ovih koji nam slijede za 3 mjeseca ništa se značajno nije promjenilo. Face su još uvijek manje više iste i manje (...)

 • Vanja Posavac za gradonačelnicu Bjelovara

  Vanja Posavac za gradonačelnicu Bjelovara

  Vanja Posavac kandidatkinja je SDP-a za gradonačelnicu Bjelovara na lokalnim izborima 2009. godine. Vanja Posavac rođena je 1972. godine u Bjelovaru.

Iz drugih medija

AEM