Članci s tagom: kriminal

 • Šest metaka za Ronnie

  Šest metaka za Ronnie

  Autocesta M7 je autocesta u Irskoj. Kreće iz Naasa u County Kidlareu pa sve do Limerick Cityja. Tijekom godina, autocesta je nadograđivana pa je danas s 164 kilometra (...)

 • CMS i GONG: Predsjednica treba deklarirati svoju povezanost s HNS-om i Mamićem

  CMS i GONG: Predsjednica treba deklarirati svoju povezanost s HNS-om i Mamićem

  Centar za mirovne studije (CMS) i GONG osudili su u ponedjeljak nasilje dijela nogometnih navijača, ali i poziv na linč izgrednika, upozorili na loše upravljanje (...)

 • Građani i građanke Bosne i Hercegovine potpisuju peticiju

  Građani i građanke Bosne i Hercegovine potpisuju peticiju

  Građani i građanke Bosne i Hercegovine uputili su otvoreno pismo institucijama za promoviranje i zaštitu ljudskih prava (Human Rights Watch, Amnesty International, (...)

 • La Strada u borbi protiv trgovanja ljudima

  La Strada u borbi protiv trgovanja ljudima

  Trgovina ljudima međunarodni je organizirani kriminal s ciljem seksualnog iskorištavanja i prisiljavanja na rad. Ropstvo modernog doba u kojem su najranjivija skupina (...)

 • Cuiaba - zaboravljeni grad gdje caruju bijeda i kriminal

  Cuiaba - zaboravljeni grad gdje caruju bijeda i kriminal

  Mnogi se s pravom pitaju da li je Svjetska nogometna asocijacija pogriješila što je Svjetsko nogometno prvenstvo povjerila Brazilu, 'egzotičnoj' i ogromnoj zemlji (...)

 • Što se doista događa u Brazilu?

  Što se doista događa u Brazilu?

  Manje je od dva mjeseca do Svjetskog nogometnog prvenstva 2014, a stvari bi mogle biti još gore. Ismijavanje događaja sprejom ispisanom porukom na vlaku samo je (...)

 • Razbijen lanac organizirane prostitucije

  Razbijen lanac organizirane prostitucije

  Više od 15 osoba uhićeno je u velikoj akciji razbijanja lanca organizirane prostitucije i traffickinga koju su USKOK i policija proveli u sjevernom i južnom (...)

 • U Indiji je kći (još)

  U Indiji je kći (još)

  Dva najnovija slučaja silovanja strankinja u Indiji su na tu zemlju ponovno bacila loše svjetlo. Nasilje protiv žena je duboko ukorijenjeno u indijsko društvo.

 • Sotona iz Hondurasa

  Sotona iz Hondurasa

  "Sam sotona živi u ovom gradu" reći će stanovnici grada što leži u dolini ptica, San Pedro Sula, na sjevero-zapadu Hondurasa. I iako ste možda mislili da su (...)

Iz drugih medija

AEM