Članci s tagom: human-rights-film-festival

 • 15. HRFF - moćni dokumentarci koji mijenjaju naše poimanje svijeta

  15. HRFF - moćni dokumentarci koji mijenjaju naše poimanje svijeta

  15. Human Rights Film Festival održat će se od 4. do 10. prosinca u kinu Europa i MM centru Studentskog centra u Zagrebu te od 6. do 10. prosinca 2017. u riječkom (...)

 • 14. Human Rights Film Festival: niz autorskih filmova koji pozivaju na promišljanje

  14. Human Rights Film Festival: niz autorskih filmova koji pozivaju na promišljanje

  Četrnaestu godinu zaredom Human Rights Film Festival kroz niz filmskih uradaka domaću će javnost potaknuti na promišljanje i djelovanje. 14. HRFF, festival angažiranog (...)

 • Otvoren 11. Human Rights Film Festival

  Otvoren 11. Human Rights Film Festival

  U kinu Europa svečano je otvoren jedanaesti po redu Human Rights Film Festival koji traje sve do 13. prosinca u Zagrebu, a od 17. do 21. prosinca u Rijeci.

 • 'O ljudima i bogovima' otvara 8. Human Rights Film Festival!

  'O ljudima i bogovima' otvara 8. Human Rights Film Festival!

  8. Human Rights Film Festival održat će se od 6. do 11. prosinca u Zagrebu te od 13. do 16. prosinca u Rijeci. Festival nastavlja sa tradicijom tematskih fokusa, pa je tako ove godine odabrana tema javnost. "Kao i dosad, naš cilj je da festivalsku publiku potaknemo na drugi ili treći pogled - pa time i na daljnje razmišljanje i djelovanje koje želi bolje i drukčije", izjavio je direktor HRFF-a Petar Milat. Festival će otvoriti canneski pobjednik, francuski igrani film 'O ljudima i bogovima' Xaviera Beauvoisa.

Iz drugih medija

AEM