Sa stavom

03.10.2013. 20:40:29

Djed godine

Nevjerojatno pismo oca kćeri nakon što je izbacila iz kuće svog gej sina

Iako ne znamo čitavu pozadinu ovog slučaja, sve više i više mladih ljudi izlazi iz ormara otvoreno se identificirajući kao pripadnici LGBT populacije, nakon objavljivanja ovakvih pisama podrške od članova njihove porodice.

Pročitajte nadahnuto pismo ovog djeda….

Draga Kristina,


razočarao sam se u tebe kao kćer. U pravu si kada kažeš da nam je sramota ušla u kuću, ali ja mislim da si pobrkala tko tu sramotu predstavlja…

Izbaciti sina iz kuće samo zato što ti je rekao da je gej je grozota! Roditelj koji se odriče svog djeteta je protiv prirode!

Jedina inteligentna stvar koju sam od tebe čuo u ovom slučaju jest da "ti nisi odgajala svog sina da bude gej" Naravno da nisi. On je tako rođen i nije to izabrao baš kao što ne može izabrati ni da bude ljevoruk. Naprotiv, ti si izabrala da budeš prepuna predrasuda i nazadna. I tako dok si ti u situaciji da se odričeš svoje djece, mislim da je došao trenutak da ti kažem zbogom. Imam sada divnu priliku da odgajam svog unuka i zaista nemam vremena za svoju bezobzirnu kćer.

Ako usput negdje pronađeš svoje srce, javi nam.

Tvoj tata


Tagovi: gej, lgbt, pismo

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (4)

Stari komentari

Kike:
Ne kontam sad zašto svi misle da je otac puno bolji od svoje kćerke?
Stvarno mi idu na živce glupe priče koje su kao u sebi duboko moralne, a zapravo su hrana za ispra(z)ne mozgove...
04.10.2013. 09:09
Kike:
Ne kontam sad zašto svi misle da je otac puno bolji od svoje kćerke?
Stvarno mi idu na živce glupe priče koje su kao u sebi duboko moralne, a zapravo su hrana za ispra(z)ne mozgove...
04.10.2013. 09:09
Ivan:
Kike, slažem se. Žalosno je da Libela bez problema može osobu koja svoju kćer, bez obzira na okolnosti, zove 'heartless B-word of a daughter' prozvati 'djedom godine'.
04.10.2013. 10:53
Kike:
To je taj neoliberalni duh - parcijalno i površno upotrebljavanje pojedinačnih slučajeva koji se uklapaju u određeni kontekst, bez općemoralnog i općekorisnog dubljeg značaja... Jednostavno shit.
13.10.2013. 20:19

Iz drugih medija

AEM